Tuesday, September 28, 2010

Morning Sunshine...

 Sayang semua... Selamat pagi.... ^_^


Alhamdulillah.. berjaya menyedarkan diri awal hari ni untuk bersahur. Tapi... bangun pagi ni dengan perasaan bercampur baur. Dalam kepala dan hati masih keliru... hah.. AWAS!!! Was-was selalu menjadi mainan syaitan.

Untuk mengelakkan kepala ni berfikir tentang kekeliruan, seharian semalam bertemankan Faizal Tahir dicorong telinga. Sungguh... ia menjadi penawar minda ketika sedang keliru. (it worked for me, maybe not to you) Kenapa la, suka sangat fikir yang tidak-tidak? Tak boleh lah buang habbit ni... sowie Amie. Couldn't break the bad habbit....just yet.  Kenapa terlalu serius? Mungkin sebab dah tua agaknya.. hehehe..

ohh... jangan ikut sama-sama jangan kelirukan diri dengan J pulak. Pasti ada jalan untuk selesaikan kekusutan J yang tak berapa nak kusut pun sebenarnya.. hehehe... Oleh itu.. jom layan... 



Muzik - Faizal Tahir
 Justifikasiku komplikasi kamu
Tiada kompromi propaganda
Dunia bayanganmu sempurna selalu
Penuh polusi dari ilusi keliru

Wajahmu stress selalu
Benarkanku jelaskan kebenaran
Kenapa terlalu serius ( dengarlah muzik 2x )
Janganlah terlalu serius ( dengarlah muzik 2x )
Takkan ku jemu aku muzik kamu

Konklusi jenering membunuh harapan
Mahu bersaksi dunia baru
Revolusivasi tahun dah berkurun
Generasiku revolusiku keliru

Korus
Wajahmu stress selalu
Benarkanku jelaskan kebenaran
Kenapa terlalu serius ( dengarlah muzik 2x )
Janganlah terlalu serius ( dengarlah muzik 2x )
Takkan ku jemu aku muzik kamu

Muzik muzik muzik muzik muzik
Dengarlah muzik dengarlah muzik

2010 mentaliti kuno
Masih bertekak siapa hang tuah
Bagaimana harus meluahkan semua
Edisi terhad kosa kata keliru

notakaki: Kenapa J selalu dapat mixed signals. haaihh...

No comments:

Post a Comment

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^