Wednesday, May 28, 2014

Belasungkawa





J: Kehilangan Baginda meninggalkan kesan dihati kerana pernah merasa kasih baginda semasa membesar di zaman remaja di SMK Raja Permaisuri Bainun...Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas Almarhum Sultan Azlan dan menempatkannya di sisi kekasihNya. Amin...



Saturday, May 17, 2014

Teacher's Day

For the 7th year.. 
Alhamdulillah.


I believe that these shows what are the kids feedback about me. 

I had never demanded anything but I was showered with all these.. 

^_^

Wednesday, May 14, 2014

Bila bekas murid pun dah mula bertanya...

Pergi kursus.
Terserempak dengan bekas murid.
Pernah ajar 5 tahun dulu.
Sekarang dah form 5.
Bersoal jawab macam main badminton.
Tiba-tiba...
Teacher dah kahwin ke?
Terhenti masa sesaat bila salah seorang bertanya.
Senyum.
Takpe..saya doakan teacher cepat kahwin dan doakan kami utk SPM juga tau.
Seorang yang lain laju menyampuk.
Amin.
InsyaAllah.

Ujian ini masih berlangsung.
Sedih?
Tidak dinafikan.
Namun, hanya Dia yang mengetahuiNya.
Semoga terus dikuatkan hati..ditabahkan jiwa..ditetapkan iman.


Thursday, May 8, 2014

Jebat!

Dah setahun umur dia rupanya... macam kejap je masa berlalu. Dulu kecik comey lote.. skarang ni comey lagi, tapi nakalnya maintain macam masa baby... manjanya tetap manja cuma mujur dia dah tak tidur atas dada. Dia dah rasa tak selesa kot sebab badan dah gemok.. hehe..


Semoga teruslah jadi penghibur hati mami Babat♡!!

Tuesday, May 6, 2014

Goodbye~ OST MLFTS

I've heard this song a few times on the Korean channel on astro and had fallen in love with the melody....it sounded soothing but sad, though. Anyhow I love it..so much. This song has been taken as one of the OST for the MLFTS drama series.

My Love From The Star drama series got me hooked up which made me giggle and cry until both of my eyes were swollen and blacken like a panda... hehe.. anyway enjoy..

Sunday, May 4, 2014

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^