Thursday, July 16, 2009

Tinggal 6 jer???

I went back yesterday. As usual, Mija will greet me at the door... Cage Mija kat tepi pintu jer... hehe. Lapar la kot sbb J sampai rumah lambat, ada koko kat skolah semalam. I have this habbit to count and recount the babies everytime Mija left her babies for food.


I counted once. 6. Mm... silap kot? I counted twice. Eh.. takkan lah? mana lagi satu? I counted again an again... Sekor dah hilangggggggggggggg.... mesti dah kena makan!!! Tak usik pun. Pasal pe dia makan??? iskk..iskk....

3 comments:

  1. selalunya ibu dia akan makan anaknyer yg sakit or mati...... :)

    ReplyDelete
  2. J, I read that mama akan makan anak2 dia kalau dia rasa dia tak boleh jaga atau tak boleh survive. Kalau anak dia sakit pun dia akan makan juga. Kalau baby dia kena sentuh dan ada bau lain dia akan makan juga. And separate anak2 dengan ayah dia.

    Marts dulu bela banyak hamster sangat2, selalu kena makan tapi that's natural. Cuma jgn pegang masa baby.

    ReplyDelete

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^