Monday, July 13, 2009

Cute Daddy

Aksi-aksi cute Jimi si daddy tido..



J paling suka gambar ni!!!


Semalam pagi J pegi cuci kereta. Dah lama tak cuci. So, semalam J bagi dia masuk spa (bak kata Balqis). Tapi J tak polish pun.. cukup la sekadar bersih dari habuk dan Lumpur. Luar dan dalam.


Lepas serah kunci pd baiya yang cuci keta tu, J nampak la dua beranak nih… Comel sangat… Daddy & baby. Totally a pleasing scene to look at. This Daddy pun hanta kereta untuk cuci. Tersentuh J tengok gaya si Daddy layan baby dia. J pun mula la berangan… huhuhuhu… I wish my future hubby will be like that....


Balik rumah perut pun mula la kruk krek..kruk krek.. tengok dalam peti ais ada daging sikit.. So J buat sup sikit. Buat goreng sikit...dan wallah...


Dah kenyang ape lagi... zZzzZzzZ..... hehehe...(mane lah tak bulat...)






2 comments:

  1. rasa nak makan nasik goreng daging la plak thari kang.....mmmm

    ReplyDelete
  2. WGP: Dah dapat nasi goreng daging??

    ReplyDelete

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^