Sunday, December 4, 2011

Akan Datang: Merlin Season 4


Dah dua hari ternampak teaser Merlin kat TV3. mungkin yang ni lah season 4 yang akan ditayangkan tak lama lagi. wah.... tak sabar rasanya! 

Imej Google

Saya adalah perminat Merlin. Dari Season 1,2 dan 3. Hampir semua diikuti tanpa culas (kecualilah kalau ada hal yang tak boleh nak elak kan.. ) Mungkin sebab saya pernah belajar English Literature, membuatkan saya agak minat menonton English series yang sebegini. 


Imaj google

Dan.... nak bagitau satu rahsia. J suka tengok Merlin ni, bukan sebab Arthur tu handsome. NO! Jangan silap paham.. J suka cara mereka berdialog. I just love to listen to British accent. hihi... Cumanya yang ni tak berapa nak pekat sangat lah dan masih boleh difahami. 

J dah tengok episode satu sebenarnya. huuuiiihhh... Agak creepy lah jugak sebab Morgana dah jadi JAHAT!


Imej Google

When I looked at Morgana's makeup and hairdo, It reminds me to Bellatrix Lestrange in Harry Potter.

Imej google

Ada sikit serupa kan? kan?

2 comments:

  1. samala kt J...ery mmg minat giler ngn cite merlin ni..yg ery minat sbb jalan cerita dan sikap kelam kabut si merlin tu..kisah2 pershbatan antara anak raja dan merlin tu kuat..kdg2 diorg bergaduh tp gaduh2 manja..hehehe...bulimembuli...:)

    ReplyDelete
  2. yeay.. ada geng! Tak sabar nak tunggu tunjuk kat tv ~pasahal boleh je tengok online. hehe..

    ReplyDelete

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^