Wednesday, November 30, 2011

Perasan baby

5 hari kena tinggal duduk dengan atuk @ pak mat @ apak J... Dimanjakan sampai begini sekali.


Kalau dengan J ni, dah kena perambat suruh turun. Ni tak, bila J suruh turun, kemain lagi pejam mata rapat-rapat. Haih...


Ni... Kalau bukan atuk yang ajar ni... Mesti atuk biar je dia melepak dalam baby car seat tu.. Haihh...


Camnila agknya parents yang pening kepala bila atuk dan nenek manjakan cucu sampai hilang disiplin yang kita dah ajarkan pada anak-anak...


T.T


Published with Blogger-droid v2.0.1

3 comments:

  1. Alah cayang cucu atok..... sesekali,

    ReplyDelete
  2. hehe...

    eh tp betol ibu ayah kite ni klau dgn anak-anak bkn men garang lg tp kalo dgn cucu cairrrr...

    ReplyDelete

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^