Wednesday, November 23, 2011

Badai Semalam


Dah lama tak tonton teater. Sebelum ni asyik tengok je iklan kat tv, surat khabar dan blog-blog. Asyik sibuk manjang... Keje tak habis-habis. Hmm... kerja.. bila-bila pun tak habis... Tambah pulak kerja-kerja sekolah. Malam-malam pun masih meniarap, menungging menyiapkan kerja sekolah. hmm... bukan semua orang faham pun... 

^_^

Kebetulan sekolah dah sampai ke penghujungnya. 
Kebetulan Aaron Aziz berlakon.
Kebetulan ada masa lapang.
Kebetulan ada yang sudi menemani.
Kebetulan dapat tiket malam terakhir.

Wahh.....




Barisan pelakon.




Dalam Panggung Sari. 



J suka dengan watak yang dilakonkan oleh Emelda Rosmila. Kepoh, kecoh & kelakar. Walaupun dia keluar untuk beberapa scene. I think she really stole the limelight! Erra sebagai  main character  pun tak berapa nak 'menangkap' lakonannya. Erm... unfortunately, (for me) Aaron pun sama. I think he should stick to layar perak  saja kot. Tak tau la pulak kot sebab dia tak  berapa nak sihat. Sebab J ada nampak dia tweet, katanya dia macam nak jatuh sakit the night before. J pulak, tak sangka Fizz Fairuz pandai menari... Cute!

In short, teater tu menarik. Scene Zaki luah perasaan pada Mazni tu, memang hampir-hampir buat J hujan dalam tu.. sobs.. Cumanya J tak berapa nak boleh CERNA ending cerita tu. Too wordy. 
hehe...

No comments:

Post a Comment

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^