Friday, November 19, 2010

Siapa Julian? Pt 1

Seorang rakan war-warkan di FB yang dia tawarkan kepada sesiapa yang nak adopt Julian.

gambar dari mukabuku tuan asal Julian

Lamaaaaaa dah. rasanya sebelum raya puasa lagi. Masa tu budak kecik tu mmg kecik lagi. Masa tu pun hammies J banyakkkkk... berbelas-belas rasanya. Sebabnya memasing take turn memberanakkan anak. ^_^ J cuma maklumkan pada dia yang J berminat. Tapi kena tunggu dulu. Kira macam bookinglah.

Lepas Mija pergi meninggalkan J, J dah mula perasan yang J dah kurang pedulik dengan hammies yang lain. J cuma main dengan Jimi je. eh... bukan la kurang peduli sampai tak bagi makan, minum & tak bersihkan cage. Keterujaan tu dah semakin berkurang..sedikit demi sedikit. Ada yang berminat nak adopt Ciko & Cikai, tapi sampai sekarang tak hubungi J. kalau tak nak bagitau aje lah. Senangla J cari orang lain yang memang betul nakkan hammies tu. :( eh... citer hammies pulak.

Ciko (kiri) & Cikai (Kanan) - tido berduet.
Sambung balik.... Nak dijadikan cerita, tiba-tiba terdetik di hati NAK BELA JUGAK KUCING seekor buat teman dikala duka. Nekad sampai J tak pedulik dah, kalau mak Iti nak marah ke.. marahlah. I don't care. I still want to have a cat as my housemate. hehehehe.. (masa ni Jimi pun dah pergi jugak.. sob..sob... sedih sampai tak buat pun entri pasal Jimi yang dah pergi... simpan rasa sedih sorang-sorang) Lepas tu.. terus hilang rasa nak update blog ni. alaaa... Mesti korang tak perasankan, J lama tak update blog sebelum sibuk dengan kerja hakiki J..(takde orang baca agaknya.. T_T)

huarrghhh... panjangnye alkisah kalau ank sambung lagi... sambung esok aje lah... dah dekat jam 12 ni... ngantuk. Stay tune for Siapa Julian pt 2 pulak ye? 

2 comments:

  1. Jimi dah pegi?? sedihnya :(

    tabahkan hati yer Ms J, ini lah yg terpaksa kita hadapi klau ada pets kan tiap pertemuan pasti ada perpisahan

    ReplyDelete
  2. tu la.. itu yang beberapa entri lepas asek sedey2 je.. hehe..

    ReplyDelete

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^