Monday, November 15, 2010

UPSR & Kolam @ Grand Season Hotel = Bahagia


Alhamdulillah... keputusan membahagiakan. Peratusan kelulusan untuk kertas BI tahun ini meningkat dengan jayanya. Dengan izinNya dan dengan usaha semua pihak, kejayaan ini amat memBAHAGIAkan bagi Panitia BI. Kejayaan ini adalah hasil usaha bersama. J bersyukur sangat kerana punya teman yang sangat memahami, menyokong dan selalu mendokong tiapkali J perlukan 'dokongan'.. hehe.. (mengade-ngade kan???)


Masa lalu kat lobby nak ke Grand Season's Cafe, ternampak kolam ini... Cantik sangat!!!!!Tiba-tiba terdetik rasa BAHAGIA dalam jiwa. Kenapa? entahlah... tak dapat nak kenal pasti kenapa berperasaan begitu. (sendiri tak faham perasaan sendiri sekarang) Mereka masih tak buang lagi kolam ni walaupun dah banyak hari Deepavali berlalu. Eh... J buat apa kat sana? apa lagi... Jamuan akhir tahun. Makan banyak2 sampai se'eh.. duduk pun tegak je 
~gelakkan diri sendiri~

Kalaulah ada kamera yang lebih baik.. tentu gambar yang J nak kongsikan ni lebih cantik.
Tapi apakan daya... bersyukur ajelah dengan kamera telefon 2.0 megapixel ni ajer.. 

Ada sesiapa nak hadiahkan tak???? ^_^

2 comments:

  1. boleh tahan jugak sharp kamera telefon Ms J.. nampak clear kolam tu.. Gee pun tak guna kamera canggih.. kamera telefon jugak :)

    ReplyDelete
  2. Thanks Gee.. ^_^ Alhamdulillah. dah 6 tahun dia berjasa. J pakai Sony Ericsson K750i je.. ini pun dah high time dah ni... mcm tau-tau je J dah start survey nak cari baru.

    ReplyDelete

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^