Tuesday, April 14, 2009

Jangan Tegur

My first film review here.. kita mulakan denganc cerita antooo...
Aku tak pandai nak review apa-apa.. I'm posting this entry saja-saja suka untuk menambahkan pendapat-pendapat yang sedia ada. I watched this movie last Saturday. I watched the night show. I repeat the NIGHT show. Berani la konon nak tengok malam-malam.. haha.. Orang yang jadi peneman pun duk tarik-tarik siku saya! hiks..
The storyline biasa je.. expected. Accident, mimpi, dapat petunjuk.. nak bagi tau mati kat tempat yang hampir kena langgar dulu.. tak saspen sangat. Sound effect kuat je buat terkujat sket. Lakonan Pierre tak menangkap lah.. The funny part was the moment Julia Zigler kena rasuk... sebijik macam Emily Rose, Exorcist tu..
My rate: **

1 comment:

  1. haha...lylie tgk gak citer nih...
    tgk masa 1st day kat ipoh lg...MALAM gak...
    citer nih biasa2 jek...tp memandangkan pjlnn balik umah ada la gak dalam 30-40menet....n gelap....so cam teringat2 la gak..hahaha...

    ReplyDelete

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^