Wednesday, April 22, 2009

KeJohanan Olahraga Tahunan ke 14 SKTSS

This year, I was appointed to be Guru Penolong Ketua Rumah MERAH . Ketuanya cikgu baru posting. Jadi agak kuranglah jugak tau apa yang perlu dibuat. (Eceh macamlah J tau buat semua.. J pun baru je posting tahun lepas). Jadi banyak benda J kena buat. Dari membeli belah di Mydin, beli kain kat Selayang, beli bandana kat Chow Kit and many more. Tak lupa juga.. si ketua pun buat juga bahagian dia, itu dan ini. J pun banyak dibantu oleh yang lain jugak.. Tenkiu very much!

The signboard was designed by me. itu pun last minute punya kerja... merah berapi la konon.. hiks.. Budak-budak perbarisan. I design the shield also. (^.^)Tema Khemah tahun nih Chinese New Year. Nenas besar tu I bought from Pasar Borong Sinaran Sitiawan. Each costs Rm4.00 only... Unfortunately, tak menang pun untuk khemah tercantik. dapat nombor 2 jer.
My colleagues: Anita, J, Ainul Faridah, Wan Madihah.


Nota kaki: Kawan-kawan yang J rapat kat sini semuanya dah agak dah veteran in teaching field. yang kat atas ni, beberapa je. Because of that, kadang-kadang sesetengah member lain, selalu lupa yang J bi baru je posting tahun lepas...





1 comment:

  1. hoho...siap ade pertandingan khemah tercantek tu...ko patut wat theme khemah tu berapi2 gak macam sepanduk n shield. kasi panas sikit. hahaha.

    ReplyDelete

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^