Sunday, April 26, 2009

Pening tanda Intravensi 2 English paper

Pagi ni lepak kat opis Amie... Sementara tunggu dia buat keja dia, I 'm doing mine also. Berpinar nak tanda paper Intravensi 2 ni. Currently, I'm teaching year 6. Temporary je.. sampai hujung bulan 5. Ada yang kena pergi kursus 14 minggu. So, I kena ganti lah.. I'm teaching 2 classes. 6A2 and 6A3. Jadi banyak lah jugak skrip nak disemak.Tau-tau ajelah pengetahuan budak-budak kelas yang hujung nih.. pening J nak baca ayat mereka.. ni contoh lah ek.. enjoy!! huhuhu...
Brape nak bagi markah ni.? This sections offers 15 marks.

1 comment:

  1. aduh..susah ni kak jaja.bley plak dia men campur2 kan.ni kena bg negative nih..haha

    ReplyDelete

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^