Wednesday, June 13, 2012

Kita masih berkawan kah?

Pesanan ringkas..tidak lagi dijawab.
Panggilan.. tidak lagi dijawab.

Apalah erti KAWAN kalau sudah tidak mahu peduli?

Sedih.

Published with Blogger-droid v2.0.5

8 comments:

  1. erm..ery pun pnh alami benda2 gni ngn kawan yg betul2 rapat...dulu2 ngn famili kwn tu pun mmg kita dh anggap famili sndiri tp ntah mcmana tetiba je dia sepikan diri...kita msg kita call mcm J ni la...xde jwpan...bukan kita msg tnya duit ke hape...kita msg sbb ingat berkwn.tnya kabar berita tnya famili mcmana...tp bt derk je...xpnh lupa jemput dia dtg rumah waktu bt open house ke...xkiralah apa2pun benda2 heppy nak sharing ngn dia...kira xlupa dia lah...erm lnsung xdibls..smpai la skang ni...dh 3 4 thn dh tp kt msh lg bermsg2 ngn dia...sbb tau nilai persahabatan...tp yg peliknya J...bila dia nak mintak tolong...cthnyer mcm nak cari rumah sewa ke, nak cari keje kosong ke..pandai plak msg kita..pastu bila kita reply bgtau ok ti cari dan trs tnya sihat ke tidak pastu lnsung xbls..hampeh tul..tp ery tau psl apa...sbb ery berkwn ngn org yg dia xsuka...eh xkanlah mcm tu..yg ada mslh korang knp nak babitkn kita...Tp xpelah...lama2 sedar la tu nanti...lgpn ramai lg kwn kan..kan..:D sabar yer J..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedehla pulak baca.. Sabar gak eh ery..

      Delete
  2. urm, benarlah kata orang sahabat silih berganti.. buang yang keruh ambil yang jernih.. eh?

    ReplyDelete
  3. kawan kita boleh pilih tetapi tidak kluarga.

    kawan silih berganti tetapi tidaj kluarga

    *tulisan saya yang tidak berkluarga lengkap...pilih kawan berhati2*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmm... Begitulah kira-kiranya cik marie..

      Delete

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^