Friday, May 15, 2009

My Port


It had been my port since 2 weeks ago. Sejak adaptor laptop terbakar kat sini la J bertapa kat sekolah sampai semua akan kata.."baru nampak J hari ni.."J mintak laptop baru kat boss, katanya semua dah rosak. abis tu... camne nak buat kerja n guna laptop dalam kelas.. =( 

Oleh itu J pun angkut la printer dari rumah dah parking kat PC10 dalam pusat akses nih. Sebab tu la.. sekarang ni J selalu leh cek email, apdet paper yang patut dan sebagainya.. hehehe... Tapi tugas utama masih diutamakan.... Oh.. dedikasinya J... hiks..

Nota kaki: KP gi kursus minggu depan. nazir nak datang sekolah. sah-sah kena ganti KP ngadap Nazir nih.. uwwaaaaa... dah la mata gatal-gatal ni mcam nak sakit mata jer... 

No comments:

Post a Comment

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^