Sunday, December 15, 2013

Tingkap Untuk Julie

Kalau kat rumah mami, Julie dan Jebat akan bersidai kat tingkap untuk birdwatching, sunbathing or just simply sleeeping. Insyallah, takkan terjun sebab tinggi melangit. Tapi kat rumah Mak Iti, mintak maapla...semua tutup rapat.

Kalau terlepas mek Julie ni keluar, sukati dia merayau merata melompat ke rumah orang sebelah smpai lupa diri dan kat luar rumah Mak Iti ada 4 ekor kucing big bro J. Nama je kucing big bro, pagi petang siang malam melepak depan rumah Mak Iti je kejenye. Mana taknya..asyik dapat makan kenyang je sampai lupa jalan pulang.. hehe..

Bermodalkan RM7.00 sahaja, J dapat buat portable netting untuk single window. Julie dapat tengok luar, angin pun boleh keluar masuk dengan lebih baik dan yang penting, NYAMUK tak boleh nak sesuka hati buat lawatan jalan-jalan cari makan dalam rumah. ^_^

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 comment:

  1. sy ada jual furminator untuk kucing. . .
    kalau berminat boleh la order.
    jemputlah ke belog untuk review sikit pasal furminator

    http://ciklulusahaje.blogspot.com/2013/12/furminator-bukan-termometer-mihmihmih.html

    ReplyDelete

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^