Saturday, October 13, 2012

Untuk Tiga Hari

J baru berpeluang tengok. Langgan astrofirst. RM15 harganya. Belum campur tax 6%. Mahal sikit kot. Tapi...Takpela.. Boleh tengok banyakkkk kali selama 2 hari.

J expect J akan nangis tengok movie ni. Hehe.. Memang nangis pun. Takde la teruk pun. Cuma berlinang air mata kesedaran sedikit. Cuma masa scene Armi & Ujie dalam rumah baru mereka, dan rasional yang dihujahkan Armi buat J berfikir sejenak. Macam terkena batang idung sikit-sikit...aduss ...

J: 1. Backdrop dan bunga-bunga persandingan Ujie & Armi adalah sangat mengujakan. Santekkkkk amat!

2. The dialogues hit me in the head. It conviced me even more..."kalau cinta dia sejati, dia akan pertahankannya walau apapun halangan. Tapi bila dia sanggup melepaskan cintanya begitu saja, dah ditakdirkan jodoh kita bukan dengan dia"....

3. Semoga Allah pelihara hati ini untuk mencintai lelaki yang bernama suami sahaja. InsyaAllah...

4. Gambar credit google



No comments:

Post a Comment

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^