Tuesday, September 18, 2012

Mini Potluck

Mini potluck dianjurkan oleh rakan-rakan di lorong 80kg keatas. J yang berada di lorong belakang juga turut menumpang satu juadah. Potluck pasca raya la konon. Sambil-sambil tu menyambut hari kelahiran teman pada hari ni. 

Antara makanan yang ada... angel hair goreng tomyam, cupcake red velvet, spaghetti, laksa mee, pavlova birthday gurl dan salad kentang dan bebola campur. Makanan bukan main banyak, satu jenis air pun takde dihidang. Oleh itu minum air kosong je la memasing tadi. hehe...


Sekali-sekala tak makan makanan kantin best jugak. kembang tekak dah rasanya asyik menu yang sama je bila turun makan kat kantin. Boleh buat acara sebulan sekali macam ni. itupun kalau memasing rajin laa...


Pavlova mewah hasil tangan seorang lagi teman. 
Sangat mabelesss... ulang makan banyak kali ni. harusla kena jogging 100km untuk seminggu yang akan datang.. T_T Bila makan tak ingat diri. Dok suap la selagi perut tak kata stop. Sampai ubat pun lupa nak makan hari ni. sebijik pun tak ingat nak makan.. hehehe...




No comments:

Post a Comment

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^