Tuesday, January 31, 2012

Detick

Maafkan sikepochi iteww...


RM12 sebotol yg berisi 5ml sahaja.


.....yang telah membuatkan J berbahas pula dengan budak kedai Petsave tu kerana tak boleh guna membership card untuk diskaun. Dulu kata hanya tak boleh guna untuk promotional item je. Masalahnya benda alah ni takde promosi pun. Dah tu, ape guna daftar membership card kalau tak boleh guna? Menyemak dompet je.


Balik rumah terus campak. Tah kemana dia terselit pun tak pedulik dah. Lebih baik pergi Petsmore.com. Sekurang-kurangnya akan dapat dalam 5% diskaun...


J: Lainkali beli kat kak DC je lah.... :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^