Sunday, October 10, 2010

PTPTN oh....PTPTN - Penukaran Pinjaman (3%) kepada Pembiayaan Ujrah (1%)

 ~pesanan khidmat masyarakat~
sila skroll ke bawah untuk entri terkini.. tenkiu.. ^_^

Hear ye.. hear ye... 

Adakah anda peminjam PTPTN? Dah mula bayar ke belum? Kalau sudah mula... bagus. TAHNIAH J ucapkan, Bagi yang belum... silalah sedar diri. Dah nama pun pinjam.. kena la pulang balik kan? Kalau tak mampu nak pulang banyak-banyak, sila lakukan sedikit, demi sedikit ye kawan-kawan? Kalau dahulu kita dah berseronok menikmati pinjaman tu, apakata kita beri peluang pulak kepada adik-adik dan anak-anak kawan-kawan kita pula merasai keseronokan dan kenikmatan menerima wang PTPTN.

eh... back to the topic. Pada yang dah mula bayar... sila ambil perhatian. Penantian J selama ini bakal berakhir. Semoga cepatlah langsai hutang J itewww.... (mampuih laa.. banyak lagi belen rupanya!



Walaupun 1% sekalipun... tetap banyak yang bakal berubah! Alhamdulillah...

klik sini ye untuk ke sana... ^_^

3 comments:

  1. cam best je ni... tapi tak bape paham sebnarnye... xpe aa... nak selidik lagi.. hihu

    ReplyDelete
  2. 3% tu kan dia punya service charge. Dulu dia ada announce nak revise the charge rate dan sebulat suara nak kurangkan kepada 1%. Jadi.. takde la kita bayar service charge banyak2...

    ReplyDelete

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^