Monday, June 8, 2009

Dompet baru!

J teringat suatu masa dulu.. ada orang tanya pada J.. nak hadiah apa di hari jadi? Tanpa berfikir panjang, tiba-tiba J teringatkan dompet. Jadi, J jawab, nak dompet warna purple... Tapi, hadiah yang J dapat bukan dompet purple.. tapi frame gambar bentuk tulip warna purple... siap ada lagu-lagu macam musical box.. kat frame tu J bubuh gambar J dengan gambar orang yang bagi hadiah tu. (",). J simpan lagi, dalam kotak, walaupun cermin dia dah terbelah dua dan bateri dah abis... hehe.. tu cerita zaman 90an... (huhu.. terasa tua pulak...)


Tapi hari ni... J berjaya melunaskan impian zaman 90an tu!!! Akhirnya.. Dapat jugak beli satu untuk diri sendiri. (",) Dompet ni beli kat Mines Shopping Mall. J tau tak ori.. J bukan orang yang gila jenama. J beli ikut kesesuaian dan keselesaan tanpa kira apa jenis brand dan tajuknya.. Tapi J suka sebab cantik... Jenuh jugak mintak kurang dari amoi-amoi tu.. Last sekali diorang bagi 50 hingget jer.. J ni tak pandai bargain lah.. tapi takpe lah. pejam matalah.. walaupun J tau boleh dapat lagi murah... Satu lagi benda warna purple yang ada dalam tu.. yer.. J member kat situ.. tapi boleh pergi ujung minggu jer. Agaknya tu yang jadi kelamkabut body J nih.. eksesais ujung minggu jer.. hari lain, makannnnnnnnnnnnnnn tanpa eksesais. Bila nak turun berat kalau tak buat regular eksesais kan???

Hopefully lepas cuti ni, banyak la sikit masa free J sepanjang hari kerja. So that, i can go sweat myself during night time at the gym!!!

No comments:

Post a Comment

Nak cakap apa tadi? Sila..sila..

Teachers and their free time...

A teacher somewhere in your neighborhood tonight will be grading papers and preparing lessons to teach your children while you are watching television. In the minute it takes you to read this, teachers all over the world are using their "free time", and often investing their own money, for your child's literacy, prosperity, and future.

Total Pageviews

Please come again.. ^_^